Osallistun seuraaviin tapahtumiin, tervetuloa juttelemaan kanssani:

Avoin data -webinaari

Oulun Viitteen eli virallisemmin Oulun vaalipiirin tieteen ja teknologian vihreät ry:n järjestämä virtuaalipaneli tiistaina 4.5. kello 18.30 – 19.30. Aiheena avoin data päätöksenteossa.
Kunnissa puhutaan paljon tiedolla johtamisesta, mutta mitä sillä tarkoitetaan ja miten tiedolla johtamista voidaan tukea? Miten avointa dataa hyödynnetään kunnallisessa päätöksenteossa?

Mukana webinaarissa olen minä Oulun Digi -liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana, kehittämisjohtaja Ari Ylinärä Oulun Digistä ja tilastollinen ohjelmoija Jakke Mäkelä. Keskustelua johdattelee kaupunginvaltuutettu Paula Himanen.

Feministinen kaupunkisuunnittelu -keskustelutilaisuus

Oulun seudun vihreiden naisten järjestämä keskustelu torstaina 6.5. klo 18.00 – 19.30 verkossa. Aiheesta ovat keskustelemassa kuntavaaliehdokkaat kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu ja arkkitehti Jenni Pitko sekä Oulun seudun vihreiden naisten puheenjohtaja ja rakennuslautakunnan jäsen Marjo Tapaninen. Tapahtuman juonnan minä.

KAleva live -vaalipaneeli

Kaleva kutsui minut mukaan live-vaalipaneeliin. Se järjestetään tiistaina 25.5. klo 19 – 20.30 ja uskoakseni sitä pääsee seuraamaan osoitteessa https://www.kaleva.fi/live

hyvinvoiva kunta? -virtuaalivaalimökki

Oulun seudun vihreiden naisten järjestämä virtuaalivaalimökkikeskustelu torstaina 27.5. klo 18.30 -19.30 verkossa. Aiheesta ovat keskustelemassa kuntavaaliehdokkaat kulttuurituottaja Anna Litewka-Anttolainen, pastori  Iina Matikainen, psykologi Laila Vainio ja minä. Tapahtuman juontaa liminkalainen kuntavaaliehdokas Monika Kangas-Siira.

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/853280945268507/?active_tab=discussion

Ennakkoäänestys alkaa

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 26.5. ja jatkuu 8.6.2021 saakka. Kun menet äänestämään, ota kunnollinen kuvallinen henkilötodistus mukaan.

Vaalipäivä

Varsinainen vaalipäivä on 13.6.2021. Muista ottaa kuvallinen henkilötodistus mukaasi, kun menet äänestämään.